ADHEAR
Audioprocessor & självhäftande adapter

Grundläggande skötsel och underhåll

Följ dessa grundläggande men viktiga skötselinstruktioner för att hålla din ADHEAR-system i ett bra skick.

Rengöring
Höljets utsida kan rengöras med mjuka våtservetter. Rengör inte höljet i eller under vatten, så att vattnet hindras från att komma in i audioprocessorn. Kopplingsplattan bör rengöras varje vecka med den medföljande rengöringsborsten för att ta bort smuts i den runda fåran i kopplingsplattan. Mellanrummet mellan höljet och kopplingsplattan ska också rengöras med rengöringsborsten.

Förvaring
Enheten ska förvaras i det medföljande etuiet när den inte används. Du kan ta ut batteriet ur audioprocessorn för att förlänga batteriets livslängd. Ta alltid ut batteriet om du inte använder audioprocessorn under en längre tid för att undvika läckage som kan skada audioprocessorn.
Förvara de självhäftande adaptrarna på en torr plats i rumstemperatur.

Torkning
Om du vistas i ett fuktigt klimat eller svettas kraftigt bör audioprocessorn placeras i en torkbehållare (säljs separat) istället för i etuiet när du inte har den på dig.