Bytte batteriet

1

Bruk åpningsverktøyet for FineTuner til å vri batteriromdekselet til det peker mot ulåst-symbolet.

2

Løft lokket forsiktig. Når du løfter lokket med fingrene, må du være forsiktig og bare berøre kanten av lokket.

3

Sett inn et CR2032-batteri med + vendt oppover.

4

Plasser dekselet over batterirommet, slik at det peker mot ulåst-symbolet. Bruk åpningsverktøyet for FineTuner til å vri dekselet til det peker mot låst-symbolet.