Lytte til musikk

Koble telefonen eller en annen musikkenhet til AudioLink, og strøm musikk trådløst til prosessoren.

AudioLink – musikkabelAudioLink – plugin-kabel
1

Koble telefonen eller annet utstyr til AudioLink eller dokkingstasjonen ved hjelp av de medfølgende kablene.

2

Velg musikken du vil lytte til, og trykk på avspillingsknappen.

3

Musikken vil begynne å strømmes til prosessoren din.

!

Lydinngangen er standardmessig en blanding av lydkildesignalet og prosessormikrofonsignalet. Du kan endre innstillingen ved å trykke på Mix-knappen eller bruke AudioKey-appen.

Koble til via apper
Audio2Ear appen gjør at du kan strømme musikk uten å bruke ledning Disse appene gir deg muligheten til å strømme musikk trådløst fra telefonen eller nettbrettet til AudioLink, og derfra til prosessoren din.

Last ned Audio2Ear fra din app butikk og følg instruksene.

Download Download

Apple og Apple-logoen er varemerker som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. App Store er et tjenestemerke som tilhører Apple Inc. | Android er et varemerke som tilhører Google LLC. Google Play og Google Play-logoen er varemerker som tilhører Google LLC.