• Prosessorer

Fjernkontroller

Tilbehør

• Prosessorer

Fjernkontroller

Tilbehør

• Prosessorer

Fjernkontroller

Tilbehør

• Prosessorer

Fjernkontroller

Tilbehør

• Prosessorer

OPUS 2
Prosessor

Disse støtteveiledningene vil hjelpe deg å håndtere og ta vare på OPUS 2 prosessoren din.

Telespole

Hørselslynger er konstruert for å gi klarere lyd og finnes på mange offentlige steder, som for eksempel i teatre, museer og banker. Prosessoren din kobler seg trådløst til en hørselslynge når du trykker på en knapp.

Induction-LoopSystems-symbol
1

Finn lytteområdet til teleslyngen, og hold deg innenfor det.

Sonnet-FineTuner-InputSelection
2

Trykk på tasten MT eller T på FineTuner for å aktivere teleslyngemottak og velge inngangstype.

MT: Mikrofon med telespole
M: Kun mikrofon
T: Kun telespole