Adatvédelmi szabályzat

Az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) 13. és 14. cikke szerinti adatfeldolgozással kapcsolatos információk

A személyes adatai és az adatainak védelme fontos számunkra. Ezért a következőkben tájékoztatjuk a személyes adatainak kezeléséről, különösen arról, hogyan dolgozzuk fel a személyes adatait, kinek adjuk át őket, valamint hogy milyen adatvédelmi igények és jogok illetik meg. Amikor a következőkben adatokról beszélünk, ez alatt a személyes információit értjük. Ez azoknak az információknak az összességét jelenti, amelyek Önt közvetlenül vagy közvetve személyként azonosítják.

Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbiakat.

A jelen szabályzat

Ez az szabályzat ismerteti, hogy mikor és miért gyűjtünk személyes információkat, hogyan használjuk fel őket, hogyan gondoskodunk a biztonságukról, és milyen jogai kapcsolódnak hozzájuk. A személyes adatait a jelen adatvédelmi szabályzatban leírt módon, valamint az adatgyűjtés során leírt módon gyűjthetjük be, használhatjuk fel és tárolhatjuk. Fenntartjuk a jogot, hogy az adatvédelmi szabályzatot bizonyos időnként előzetes értesítés nélkül módosítsuk. Érdemes rendszeresen felkeresni a webhelyünket (www.medel.com), és tájékozódni a módosításokról (ugyanakkor nem végzünk visszamenőleges módosításokat). Személyes adatainak kezelése során minden esetben eleget teszünk az általános adatvédelmi rendeletnek (GDPR). A GDPR értelmében mi leszünk az összes Önnel kapcsolatban nyilvántartott adat „kezelője”.

Ki felel az adatok feldolgozásáért?

A felelős adatkezelő:

MED-EL Elektromedizinische Geräte Gesellschaft m.b.H.
Fürstenweg 77a
6020 Innsbruck
Österreich
Tel.: +43 5 77 88
office@medel.com

A felelős adatvédelmi tisztviselővel közvetlenül kapcsolatba léphet

privacy.hu@medel.com

vagy

MED-EL Elektromedizinische Geräte GmbH
attn. Datenschutzbeauftragter
Fürstenweg 77a
6020 Innsbruck
Austria

Milyen adatokat dolgoznak fel, és milyen forrásokból származnak ezek az adatok?

Mi az üzleti kapcsolatunk során Öntől kapott adatokat dolgozzuk fel. Ezen felül megengedhető módon (pl. rendelések/szerződések teljesítése, jogi kötelezettségek teljesítése vagy Ön által adott beleegyezés nyomán) harmadik felektől és/vagy nyilvánosan elérhető forrásokból (pl. cégjegyzék, társulatok jegyzéke, országos nyilvántartás, sajtó és média) származó személyes adatok feldolgozását is végezzük.

Személyes adatai különösen a következőket tartalmazzák:

  • Név
  • Kapcsolattartási információk, beleértve az e-mail-címet és telefonszámokat
  • Olyan demográfiai információk, mint az irányítószám, földrajzi elhelyezkedés, preferenciák és érdeklődési körök
  • Piackutatási felmérésekhez kapcsolódó egyéb információk
  • IP-cím
  • A webhely védett területeihez kapcsolódó felhasználónevek és jelszavak
  • Állásjelentkezés esetén a néven és a kapcsolattartási adatokon felül az Ön által megadott személyes adatok, képzettség, további ismeretek és képesítések, korábbi munkaadók, valamint olyan beküldött dokumentumok, mint az önéletrajzok, tanúsítványok stb.

Milyen célokból és milyen jogi alapon dolgozzuk fel az adatait?

A személyes adatait az adatvédelmi rendeletekkel összhangban dolgozzuk fel (DSGVO, valamint az adatvédelmi törvény (DSG) jelenlegi változata).

Academy

Lehetősége van regisztrálni a MED-EL termékeihez és szolgáltatásaihoz kapcsolódó információkat és tanfolyamokat tartalmazó internetes média-adatbázisunkba. A regisztrációhoz a következő adatokat kell megadnia nekünk: név, e-mail-cím, cím, felhasználói magatartás kiértékelése

Rendeltetés:
Regisztráció, és az Academy internetes média-adatbázisunk használata

Jogalap:
Szerződés teljesítése– GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) pontja

Nem nyilvános információkhoz való hozzáférés

A nem nyilvános információkhoz (azaz programletöltések, további szolgáltatások, pl. e-tanulás) úgy férhet hozzá, ha regisztrál a webhelyünkön, és megadja számunkra a következő adatokat: név, e-mail-cím, felhasználónév, jelszó

Rendeltetés:
Személyre szabás a MED-EL termékeihez és szolgáltatásaihoz kapcsolódó nem nyilvános információkhoz történő hozzáférés céljából

Jogalap:
Hozzájárulás – GDPR 6. cikke (1) bekezdésének a) pontja; szerződés teljesítése – GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) pontja

Klinikakereső

Ha a böngészőjében lehetővé teszi a helymeghatározási adatokhoz történő hozzáférést, megjelennek a közeli klinikák és értékesítési partnerek. A tartózkodási helyének meghatározása az IP-címe alapján történik. Az adatokat nem mentjük.

Rendeltetés:
A tartózkodási helyéhez közeli klinikák és értékesítési partnerek megjelenítése

Jogalap:
Hozzájárulás – GDPR 6. cikke (1) bekezdésének a) pontja

Kapcsolattartási űrlapok

A MED-EL-lel a kapcsolattartási űrlapjaink segítségével veheti fel a kapcsolatot (pl. termékekhez kapcsolódó kérések, támogatás stb.). A kapcsolatfelvétel általában e-mailen történik, akkor is, ha telefonon telefonszámot adunk meg.

Az űrlap beküldésekor a kapcsolattartási mezőkben megadott adatokat dolgozzuk fel (név, foglalkozás (pl. sebész, ápoló, audiológus), érdeklődési körök (szakmai érdeklődés), telefonszám és cím (utca, házszám, település, irányítószám, régió, ország)).

Rendeltetés:
Válaszadás/segítségnyújtás a megkeresése nyomán

Jogalap:
Hozzájárulás – GDPR 6. cikke (1) bekezdésének a) pontja

Hírlevél és levelezés

Amikor kapcsolatba lép velünk, regisztrálhat a hírlevelünkre és levelezőlistáinkra, így információkat kaphat a termékeinkről és szolgáltatásainkról. A következő adatokat használjuk fel: név, foglalkozás, szakmai érdeklődési körök, telefonszám, cím, e-mail-cím, felhasználói magatartás kiértékelése (aza e-mailek megnyitása, kattintások száma)

Rendeltetés:
A MED-EL termékeinek és szolgáltatásainak hirdetése

Jogalap:
Hozzájárulás – GDPR 6. cikke (1) bekezdésének a) pontja

Internetes hallásvizsgálatok

A webhelyünkön hallásvizsgálatot végezhet. A vizsgálat után kapcsolattartási űrlap segítségével veheti fel velünk a kapcsolatot. A vizsgálat eredményeit név nélkül tároljuk elemzési célból, arra az esetre, ha kapcsolatba akar lépni velünk.

A vizsgálat elvégzését követően előfordulhat, hogy egy kapcsolattartási űrlapon lehetőséget kínálunk a kapcsolatfelvételre. A kapcsolattartási lap beküldésekor a kapcsolattartási mezők (keresztnév, vezetéknév, e-mail-cím) adatait dolgozzuk fel.

Rendeltetés:
Válaszadás/segítségnyújtás a rendelkezésre álló hallássegítő megoldásokra vonatkozó megkeresése nyomán.

Jogalap:
Hozzájárulás – GDPR 9. cikke (2) bekezdésének a) pontja

Internetes állásjelentkezés

A webhelyünkön a következő adatok megadásával jelentkezhet egy meghirdetett állásra vagy gyakornoki pozícióra, illetve kereshet proaktívan munkát: név, kapcsolattartási adatok, e-mail-cím, preferenciák, érdeklődési kör, képzettség, további készségek és végzettségek, további információk, valamint a számunkra beküldött egyéb információk és dokumentumok (pl. önéletrajz).

Rendeltetés:
Állásjelentkezés

Jogalap:
Hozzájárulás – GDPR 6. cikke (1) szakaszának b) pontja

Sebészeti videókönyvtár

Szakemberként regisztrálhat a MED-EL termékeinek implantációjához kapcsolódó esettanulmányokat tartalmazó internetes média-adatbázisunkba. A regisztrációhoz a következő adatokat kell megadnia a számunkra: név, e-mail-cím, telefonszám, klinika neve, klinika címe, érdeklődési körök (CI, MEI, BCI, ABI)

Rendeltetés:
Regisztráció a sebészeti videókönyvtárunkba, valamint a könyvtár használata

Jogalap:
Szerződés teljesítése – GDPR 6. cikke (1) szakaszának b) pontja

Ki kapja meg az adatait?

A MED-EL Elektromedizinische Geräte Gesellschaft m.b.H.-nál csak azok a részlegek vagy alkalmazottak kapják meg az adatait, akiknek a megfelelő feldolgozás céljából szükségük van rájuk. Ezen felül az általunk megbízott feldolgozók (informatikai szolgáltatók, nyomdai szolgáltatók, marketing stb.) is megkapják az adatait, ha a megfelelő szolgáltatás nyújtása céljából szükségük van rájuk. Minden adatfeldolgozót gondosan választottunk ki, és mindegyik megfelelő műszaki és szervezeti intézkedéseket tesz annak biztosítása érdekében, hogy adatainak feldolgozása az adatvédelmi kötelezettségekkel összhangban történjen, és hogy a jogait megvédjék. A megbízott feldolgozóknak mindenek előtt tilos a személyes adatait saját céljukra felhasználni.

Az adatok harmadik felek számára történő átadásával kapcsolatban felhívjuk a figyelmét, hogy az ilyen átadás kizárólag megfelelő jogalappal és előre meghatározott célból történik.

Frissítés

Személyes adatainak frissítése elsősorban a közvetlen visszajelzése, illetve a számunkra beküldött változási értesítés alapján történik. A frissítés ugyanakkor harmadik felek információi, illetve nyilvánosan elérhető információk felhasználása alapján is lehetséges.

Mennyi ideig tároljuk az adatait?

Személyes adatait a szükséges mértékben az üzleti kapcsolatunk fennállásának időtartamára (szerződés kötése, feldolgozása és bontása) tároljuk, valamint az osztrák kereskedelmi szabályzatból (UGB) és szövetségi adószabályzatból (BAO) eredő jogszabályi tárolási és dokumentációs kötelezettségünk alapján, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez kapcsolódó esetekben.

A tárolási időtartam megállapítása során ezen felül a jogszabályban meghatározott korlátozásokat is figyelembe vesszük, amely az általános polgári törvénykönyv (ABGB) értelmében általában 30 év, de bizonyos esetekben csak 3 év.

Adatait alapvetően a szerződés teljes teljesítését követően töröljük, illetve ha a beleegyezését visszavonja vagy tiltakozik, amennyiben nem áll fenn törvényi kötelezettségből adódó, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez kapcsolódó tárolási kötelezettség. További feldolgozásra csak akkor kerül sor, ha kifejezetten beleegyezett az adatai további felhasználásába, illetve ha jogszabály által engedélyezett további adatfeldolgozás jogát fenntartottuk.

Törlés helyett lehetséges, hogy az adatok névtelenítése történik. Ebben az esetben az esetleges személyes hivatkozásokat végérvényesen eltávolítjuk, és ebből adódóan az adatvédelmi visszavonási kötelezettségek már nem lesznek érvényben. Ilyen esetekben nem lehet visszaállítani a személyes hivatkozásokat.

Az Ön jogai

Ön a GDPR értelmében a következő jogokkal rendelkezik:

  • Hozzáférési jog – GDPR 15. cikke:
    Azzal kapcsolatos visszajelzéshez kapcsolódó jog, hogy az Önre vonatkozó személyes adatokat feldolgozzák-e, és ebben az esetben hozzáférés a személyes adatokhoz;
  • Helyesbítéshez való jog – GDPR 16. cikke:
    Ahhoz való jog, hogy indokolatlan késedelem nélkül helyesbítsék az Önre vonatkozó pontatlan személyes adatokat;
  • A törléshez való jog („az elfeledtetéshez való jog”) – GDPR 17. cikke:
    Ahhoz való jog, hogy az Önre vonatkozó személyes adatokat indokolatlan késedelem nélkül töröljék;
  • Az adatkezelés korlátozásához való jogGDPR 18. cikke:
    Ahhoz való jog, hogy elérje a személyes adatai feldolgozásának korlátozását;
  • Az adathordozhatósághoz való jogGDPR 20. cikke:
    Ahhoz való jog, hogy a saját magára vonatkozó és számunkra megadott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és ezeket az adatokat másik adatkezelő számára akadály nélkül átadhassa;
  • A tiltakozáshoz való jogGDPR 21. cikke:
    Ahhoz való jog, hogy az egyedi helyzetével kapcsolatos bármely okból bármikor tiltakozzon az Önre vonatkozó személyes adatok 6. cikk (1) bekezdésének e) vagy f) pontján alapuló kezelése ellen.

Amennyiben hozzá szeretne férni a saját információihoz, módosítani szeretné a kapcsolattartási beállításait, illetve a jelen adatvédelmi szabályzattal vagy a személyes adatainak kezelésével kapcsolatos bárminemű kérdése vagy aggodalma van, írjon e-mailt a privacy.hu@medel.com címre, vagy lépjen kapcsolatba a MED-EL egyik legközelebbi helyi kirendeltségével: A MED-EL kirendeltségei világszerte

Mindazonáltal, hogy törekszünk a kérdéseinek vagy aggodalmainak megválaszolására, ha úgy gondolja, hogy az adatainak kezelése adatvédelmi jogszabályba ütközik, illetve az adatvédelmi igényei bármi módon sérültek, a felügyeleti hatóságnál tehet panaszt. Ausztriában az adatvédelmi hatóság a felelős.

Fennáll a kötelező adatszolgáltatás?

Üzleti kapcsolatunk keretében csak olyan személyes információkat köteles megadni, amelyekre az üzleti kapcsolat létesítése és fenntartása céljából szükség van, illetve amelyek begyűjtését jogszabály írja elő a számunkra. Akkor is értesítenie kell bennünket, ha az adatai módosulnak. Ezek nélkül az adatok nélkül jellemzően meg kell tagadnunk a szerződéskötést vagy a szerződés teljesítését, illetve lehetséges, hogy egy meglévő szerződést már nem lehet teljesíteni, és ezáltal bontani kell.

Felhasználják az adataimat automatizált döntéshozatalra, többek között profilalkotásra?

A DSGVO 22. cikke értelmében nem alkalmazunk automatizált döntéshozatalt.

Biztonság

Elkötelezettek vagyunk információinak biztonsága iránt. Az illetéktelen hozzáférés vagy közlés megakadályozása érdekében megfelelő fizikai, elektronikus és felügyeleti eljárásokat foganatosítottunk az interneten gyűjtött információk védelme és biztosítása céljából.

Más webhelyekre mutató hivatkozások

Webhelyünk más, olyan webhelyekre mutató hivatkozásokat tartalmazhat, amelyeket érdekesnek találhat. Amikor azonban ezeken a hivatkozásokon elhagyta a webhelyünket, tudnia kell, hogy a másik webhely felett nem gyakorlunk ellenőrzést. Ily módon nem tudunk felelősséget vállalni az olyan információk és adatok védelméért, amelyeket az ilyen webhelyek látogatása során megad, és az ilyen webhelyekre nem vonatkozik a jelen adatvédelmi nyilatkozat. Körültekintéssel járjon el, és vizsgálja meg az adott webhelyre vonatkozó adatvédelmi nyilatkozatot.

 

Cookie-k és közösségi beépülő cookie-k

A cookie-k internetbeállításokat tároló kis szöveges fájlok. Ezt a technológiát majdnem minden webhely használja. A letöltésük akkor történik az internetböngészőjéből, amikor első alkalommal ellátogat egy webhelyre. Amikor ugyanarról az eszközről legközelebb az adott webhelyre látogat, a cookie és a benne tárolt információk vagy visszakerülnek arra a webhelyre, amely létrehozta őket (belső cookie), vagy másik webhelyre kerülnek, amelyhez tartoznak (külső cookie). A webhely ez alapján tudja meg, hogy ezzel a böngészővel már megtekintették, és bizonyos esetekben megváltoztatja a megjelenített tartalmat.

Vannak olyan cookie-k, amik rendkívül hasznosak, mert javíthatják a felhasználói élményt, amikor olyan webhelyre látogatnak, amelyet már több alkalommal meglátogatott. Ha ugyanazt az eszközt és böngészőt használja, mint azelőtt, a cookie-k a saját preferenciái alapján megjegyzik például, hogyan használja az oldalt, és a megjelenített ajánlatokat jobban a személyes érdeklődési köréhez és igényeihez alakítják. A legtöbb cookie-t a rendszer a böngésző-munkamenet végén automatikusan törli a merevlemezéről (munkameneti cookie-k). Ezen felül olyan cookie-kat is használunk, amelyek a munkamenet után a merevlemezen maradnak. Ennek elsődleges célja a felhasználói élmény javítása, amikor ismét a webhelyre látogat. A webhelyet ilyenkor a személyes igényei szerint lehet alakítani, és így optimalizálni lehet a betöltési időket.

Jóváhagyás nélküli cookie-k

Alapvető cookie-k, más nevükön „feltétlenül szükségesek”. Ezek olyan funkciókat biztosítanak, amelyek nélkül nem lehetne a webhelyet rendeltetésszerűen használni. Ezeket a cookie-kat kizárólag mi használjuk, ezért ezeket belső cookie-nak nevezzük. Ezeket csak a böngésző aktuális munkamenete során tároljuk a számítógépen. Feltétlenül szükséges cookie-k: A bejelentkezési funkcióhoz egy úgynevezett „munkameneti cookie-t” használunk. Enélkül a cookie nélkül nem lehet bejelentkezni, és így a bejelentkezés utáni funkciókat sem lehet nyújtani.

Ezen felül ilyen cookie-k biztosítják például a http-ről https-re történő átállási funkciót, valamint a megnövelt biztonsági követelményeknek való megfelelést, amikor oldalváltáskor adatátvitel történik. Az alapvető cookie-k használatához nem szükséges beleegyezés.

Jóváhagyást igénylő cookie-k

Az olyan cookie-k is fontos feladatokat látnak el, amelyek szigorúan vett jogszabályi értelemben nem szükségesek a webhely használatához. Ezek nélkül a cookie-k nélkül nem érhetők el az olyan funkciók, amelyek lehetővé teszik a webhelyünkön történő kényelmes böngészést, mint például az előre kitöltött űrlapok. Az elvégzett beállítások, mint például a nyelvválasztás, nem menthetők, és így minden oldalon újra rájuk kell kérdezni. Felhasznált belső cookie-k és a leírásuk:

Analytics

Ez a webhely a Google Analyticset, a Google Inc (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA) webelemző szolgáltatását használja. Használata a Universal Analytics (általános elemző) üzemmódot tartalmazza. Ez lehetővé teszi az adatok, munkamenetek és interakciók álnevesített felhasználói azonosítóhoz történő, több eszközt átfedő hozzárendelését, és ezáltal a felhasználók tevékenységeinek több eszközt átfedő elemzését.

A Google Analytics cookie-kat használ. Ezek a számítógépén elhelyezett szöveges fájlok lehetővé teszik a webhely üzemeltetőjének számára annak elemzését, hogy a felhasználók hogyan használják a webhelyet. A cookie által a webhely használatára vonatkozó információkat a rendszer általában a Google Egyesült Államokban működő kiszolgálójára küldi, és ott tárolja. Ha azonban a webhelyen az IP névtelenítése aktív, a Google az IP-címét az Európai Unió tagállamaiban, illetve az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részt vevő egyéb államokban előzetesen lerövidíti. A teljes IP-címet csak kivételes esetekben küldjük át a Google Egyesült Államokban működő kiszolgálójára, ahol lerövidítik. A böngészője által a Google Analytics keretében átküldött IP-cím nem keveredik a Google egyéb adataival. A Google a webhely üzemeltetőjének nevében eljárva ezeknek az információknak az alapján felméri, hogy Ön hogyan használja a webhelyet, ez alapján jelentéseket állít össze a webhely működéséről, és a webhely üzemeltetője számára egyéb szolgáltatásokat nyújt a webhely és az internet használatával kapcsolatban. Az adatok feldolgozásához kapcsolódó legitim érdekünk alapját is ezek a célok képezik. A Google Analytics használatának jogi alapja a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének f) pontja. A munkamenetek és a kampányok egy bizonyos időt követően megszakadnak. Alapértelmezés szerint a rendszer a munkameneteket 30 inaktív percet követően, a kampányokat pedig hat hónapot követően zárja le. A kampányok időkorlátja nem haladhatja meg a két évet. A használati feltételekhez és adatvédelemhez kapcsolódó további információkat itt találja:

https://www.google.com/analytics/terms/
https://policies.google.com/

A cookie-k használatát a böngésző megfelelő beállításának választásával utasíthatja vissza. Ezzel együtt vegye figyelembe, hogy ha így tesz, nem feltétlenül lesz képes a webhely teljes funkcionalitását használni. Szintén megakadályozhatja, hogy a Google a cookie által generált és a webhely használatára vonatkozó adatokat (az IP-címével együtt) begyűjtse és feldolgozza. Ehhez töltse le és telepítse a következő böngészőbővítést:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Teljesítmény és tesztelés

Ez a webhely a vizuális webhely-optimalizálót (VWO, Visual Website Optimizer) használja. A WWO segítségével felhasználói teszteket tudunk létrehozni a webhely optimalizálása és jövőbeli fejlesztése céljából. A VWO a webhely használatára vonatkozó statikus adatokat elemzi. Az eszköz ezen felül A/B teszteszközként is szolgál. A folyamat során a rendszer az olyan adatokat, mint a látogatók számát, a kattintási magatartást, valamint a webhely felhasználóinak átlagos ott töltött idejét a megfelelő tesztváltozatokhoz rendeli.

Tárolás időtartama:
Munkamenetekhez kapcsolódó és bizonyos egyéb adatok esetében legfeljebb 10 év (minden adat névtelen)

Lemondás:
https://www.medel.com?vwo_opt_out=1

Közösségi beépülő modulok

A közösségi hálózatok úgynevezett közösségi beépülő moduljait is használjuk: 

  • Clearspring Technologies (AddThis)
  • Facebook (Facebook-kommentek, Facebook „lájk” gombja és közösségi widgetek)
  • LinkedIn (LinkedIn gomb és közösségi widgetek)
  • Twitter (Twitter Tweet gomb és közösségi widgetek)
  • Google (Google+ gomb és közösségi widgetek, Google betűkészletek, YouTube gomb és közösségi widgetek)

a webhelyen. Amikor a webhelyünkre látogat, ezek a gombok alapértelmezésben nem működnek, azaz a közbeavatkozása nélkül nem küldenek adatokat a megfelelő közösségi hálózatoknak. Mielőtt a gombokat használhatná, kattintással aktiválnia kell őket. A gombok addig maradnak aktívak, amíg letiltja őket, vagy törli a cookie-kat.

Aktiválás után közvetlen kapcsolat létesül a közösségi hálózat kiszolgálójával. A rendszer ezt követően a gomb tartalmát a közösségi hálózatból közvetlenül átadja a böngészőjének, és a webhelybe integrálja. Egy gomb aktiválása után a közösségi hálózat már képes adatgyűjtésre, attól függetlenül, hogy Ön használja-e a gombot. Ha bejelentkezett a közösségi hálózatba, ezzel a látogatását a webhely felhasználói fiókjához rendelheti. A közösségi hálózatokat nem lehet más webhelyekhez rendelni, mielőtt a megfelelő gombot aktiválta volna. Ha Ön egy közösségi hálózat tagja, és nem akarja, hogy a webhely az Ön által a látogatása során gyűjtött információkat a tárolt tagsági információihoz rendelje, a közösségi hálózatokhoz tartozó gombok aktiválását megelőzően ki kell lépnie a közösségi hálózatból. Nem tudjuk befolyásolni, hogy a közösségi hálózat a gombok segítségével mennyi adatot gyűjt. Az adatgyűjtés céljával és terjedelmével, az adatok közösségi hálózatok által történő további feldolgozásával, valamint a kapcsolódó jogaival és adatvédelmi beállítási lehetőségeivel kapcsolatos információkért olvassa el a megfelelő közösségi hálózatok adatvédelmi szabályzatát.

 

Jelen szabályzat utolsó frissítése 2018. májusában történt.

 


© 2017 MED-EL

Az oldalon történő navigációt belső és külső cookie-k segítségével egyszerűsítjük le. Ezek a webhely használatának elemzését is lehetővé teszik, és segítséget nyújtanak a marketingmunkánkban. Ha a cookie-k használatával egyetért, kattintson az „Elfogadom” lehetőségre, és az üzenet többé nem fog megjelenni. A cookie-k listáját és leírását az adatvédelmi szabályzatunkban találja.