FineTuner Echo

Disse supportvejledninger vil hjælpe dig med at håndtere og pleje din FineTuner Echo fjernbetjening.

Grundlæggende pleje og vedligeholdelse

Fjernbetjeningen FineTuner Echo er slidstærk og kan opbevares sikkert i din lomme. Nedenfor følger en række enkle og vigtige trin, som du bør tage for at holde din FineTuner Echo i god stand og forlænge dens levetid.

Rengøring
Rengør FineTuner Echo jævnligt ved at tørre den af med en blød, fugtig klud. Brug ikke rengøringsopløsninger.

Tørring
Beskyt din FineTuner Echo mod overdreven eller unødig eksponering for vand, og tør den af, når den bliver våd, for at sikre at den fungerer optimalt. Tør den forsigtigt af med en blød, sugende klud.

Sollys
Efterlad ikke FineTuner Echo i direkte sollys, især ikke i en bil. Beskyt fjernbetjeningen mod ekstreme temperaturer.

Beskyttelsesfolie
Brug skærmbeskyttelsesfolien til at beskytte skærmen på din FineTuner Echo. Før du bruger din FineTuner Echo første gang, bør du rengøre skærmen med mikrofiberkluden. Påfør skærmbeskyttelsesfolien ved at trække en lille del af bagbeklædningen af og fastgøre folien med klæbesiden på den øverste del af skærmen. Træk langsomt bagbeklædningen af folien, samtidig med at du omhyggeligt presser eventuelle luftbobler ud med mikrofiberkluden.