Grundlæggende montering

Brug aldrig for mange kræfter, når du samler din SONNET. Hvis du møder modstand under en af monteringsfaserne, så er du formentlig nødt til at justere en eller flere deles position.

Sonnet-DLCoil-Connect
1

Tilslut spolekablet til DL-spolen, ved at indsætte det lige stik på kablet i stikket på DL-spolen.

!

Bemærk, hvordan stikket skal vende. Logoet og pilen skal vende opad.

DL-Coil_Open_fr051_3
2

DL-spolecoveret fås også i en aflåselig udgave for ekstra sikkerhed. Når du vil tilslutte spolekablet til det aflåselige DL-spolecover, stikker du en fingernegl eller en plastskruetrækker ind ved fronten af coveret og lader den glide rundt langs baseenheden for forsigtigt at løsne coveret.

!

Du skal indsætte spolekablet i spolens baseenhed, før du lukker den, hvis du bruger et aflåseligt DL-spolecover. Pres coveret og baseenheden sammen for at lukke enheden. Sørg for, at coveret slutter helt tæt.

Sonnet-Cover-Attach
3

Påsæt mikrofoncoveret. Derefter klikkes mikrofoncoveret forsigtigt fast på processoren.

!

Indsæt mikrofoncoverets stifter i fordybningerne på processoren.

Sonnet-Earhook-Attach
4

Sæt ørebøjlen på processoren.

!

Bemærk den mekanisme, som fastgør ørebøjlen til processoren.

Sonnet-EarhookPin-Insert
5

Indsæt ørebøjlestiften i hullet for at låse ørebøjlen. Dette trin anbefales til børn og er valgfrit for voksne.

Sonnet-BatteryPack-Attach
6

Sæt batteriholderen på processoren.

!

Bemærk den mekanisme, som fastgør batteriholderen til processoren.

Sonnet-Cable-PlugIn
7

Sæt spolekablet i processoren.

!

Sørg for at vende stikket på spolekablet korrekt.

Sonnet-Battery-Insert
8

Indsæt batterierne med plus (+) polen vendende opad. Sørg for, at batterikontakterne er rene og tørre, før det nye batterisæt isættes. Undgå at berøre batterikontakterne inde i batteriholderen. Til sidst fjernes de filmstrimler, der dækker batterierne. Udskift altid alle batterier på én gang i stedet for at blande brugte og nye batterier.

Sonnet-BatteryPack-Close
9

Skyd battericoveret helt op over batteriholderen. Battericoverets lås skal vende fremad.

Sonnet-IndicatorLight-Green
10

Så snart battericoveret er på plads, viser de blinkende LED-indikatorlamper, at din SONNET fungerer.