Musik

Tilslut din telefon eller en anden afspilningsenhed til AudioLink, og stream musikken trådløst til din processor.

AudioLink musikkabelAudioLink tilslutningskabel
1

Tilslut din telefon eller en anden enhed til AudioLink eller dockingstationen ved hjælp af de medfølgende kabler.

2

Vælg den musik, du vil lytte til, og tryk på afspil.

3

Nu vil musikken blive streamet til din processor.

!

Som standard er dit lydindgangssignal en blanding af lydkildens signal og processorens mikrofonsignal. Du kan ændre denne indstilling ved at trykke på Mix-knappen eller ved hjælp af appen AudioKey 2.

Forbindelse via Audio2Ear
Audio2Ear appen vil lade dig streame musik uden brug af kabel. Denne app giver mulighed for at streame musik trådløst fra din telefon eller tablet til AudioLink og derfra videre til din processor.

Alt du skal gøre et at hente Audio2Ear appen og følge instruktionerne.

Download Download

Apple og Apple-logoet er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og regioner. App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc. | Android er et varemærke tilhørende Google LLC. Google Play og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google LLC.