Pleje og vedligeholdelse

AudioLink er konstrueret til at være holdbar og pålidelig. Når den behandles med omtanke, vil den fungere i lang tid.

1. Undgå at tabe enheden.
  2. Forsøg ikke at reparere de elektroniske dele i AudioLink. Forsøg aldrig at åbne den, undtagen for at udtage batteriet, eller ændre nogle af systemets komponenter, da det kan beskadige systemet og ophæve garantien.
  3. Opbevar AudioLink et sikkert sted, når den ikke er i brug.
  4. Beskyt AudioLink mod væsker, støv og ekstreme temperaturer.
  5. AudioLink må ikke rengøres i eller under vand. Brug en fugtig klud til forsigtigt at rengøre AudioLink. Brug aldrig rengøringsprodukter eller sprit.
  6. Brug ikke mikrobølgeovn eller andre varmeenheder til at tørre AudioLink. Om nødvendigt kan den aftørres med en tør serviet.
  7. Brug ikke skarpkantede værktøjer såsom en skruetrækker eller en kniv til at frigøre batteriet fra styreenheden. Brug kun det medfølgende åbningsværktøj.
  8. Din AudioLink kræver ikke regelmæssig vedligeholdelse af klinikpersonale eller andre eksperter.
  9. Du bør jævnligt oplade AudioLink-batteriet for at undgå dyb afladning.