Tietosuojakäytäntö

Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, kuinka MED-EL käyttää ja suojaa tietoja, joita annat MED-ELin käyttöön tätä sivustoa käyttäessäsi.

MED-EL haluaa varmistaa, että tietosuojasi on turvattu. MED-EL pyytää vain tietyntyyppisiä henkilötietoja. Saatamme pyytää sinulta tietoja, joiden avulla voimme käsitellä tekemisiä ostoksia tai tarjota sinulle palveluita, tehdä sivustollamme vierailun miellyttävämmäksi, vastata kyselyihisi, tukea asiakassuhdetta, auttaa sinua teknisissä ongelmissa tai palvella sinua myös sivustossa käynnin jälkeen.
Jos pyydämme sinulta tiettyjä tietoja, joiden perusteella sinut voidaan tunnistaa tätä sivustoa käyttäessäsi, kyseisiä tietoja käytetään vain tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Voit milloin tahansa kysyä MED-ELiltä tietosuojaan liittyviä kysymyksiä. Voit myös milloin tahansa pyytää antamasi henkilötiedot nähtäväksesi ja pyytää niiden korjaamista tai poistamista. Pyrimme suojaamaan henkilötietosi asianmukaisilla keinoilla ja prosesseilla.

MED-EL voi muuttaa tätä käytäntöä milloin tahansa päivittämällä tämän sivun. Kannattaa käydä silloin tällöin vilkaisemassa tätä sivua ja varmistaa, että hyväksyt mahdolliset muutokset. Tämä tietosuojakäytäntö on ollut voimassa 19.3.2010 alkaen.

Mitä keräämme

Saatamme kerätä seuraavia tietoja:

  • nimi
  • yhteystiedot, mukaan luettuna sähköpostiosoite
  • väestötieteelliset tiedot, kuten postinumero ja mielenkiinnon kohteet
  • muut asiakaskyselyille olennaiset tiedot.

 

Mitä teemme keräämillämme tiedoilla

Tarvitsemme nämä tiedot, jotta voisimme paremmin ymmärtää tarpeitasi ja tarjota parempaa palvelua. Varsinkin seuraavat syyt ovat olennaisia:

  • Sisäinen asiakasrekisteri.
  • Saatamme käyttää tietoja tuotteidemme ja palveluidemme laadun parantamiseen. 
  • Saatamme lähettää antamaasi sähköpostiosoitteeseen silloin tällöin mainossähköpostia, joka sisältää tietoa uusista tuotteista, erikoistarjouksista tai muuta tietoa, jonka arvelemme kiinnostavan sinua. Jos et halua saada enää sähköpostia MED-ELiltä, ota meihin yhteyttä
  • .
  • Joskus saatamme myös käyttää tietojasi markkinatutkimuksissa. Saatamme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostilla, puhelimella, faksilla tai kirjeellä. Saatamme käyttää tietoja sivuston uudistamisessa.

 

Tietosuoja

Haluamme varmistaa, että tietosi ovat täysin turvassa. Olemme ottaneet käyttöön asianmukaisia fyysisiä, sähköisiä ja hallinnollisia menettelytapoja verkossa keräämiemme tietojen turvaamiseksi ja suojaamiseksi sekä luvattoman käytön ja paljastamisen estämiseksi.

Kuinka käytämme evästeitä

Eväste on pieni tiedosto, joka pyytää lupaa päästä tietokoneesi kovalevylle. Kun annat luvan, tiedosto lisätään, ja eväste auttaa sinua analysoimaan verkkoliikennettä tai kertoo sinulle, milloin käyt tietyssä sivustossa. Evästeiden avulla verkkosovellukset voivat kohdella sinua yksilönä. Verkkosovellus voi muokata toimintonsa käyttäjän tarpeiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan keräämällä ja muistamalla tietoa.

Liikennelokievästeiden avulla tunnistamme, mitä sivuja käytetään. Tämä auttaa meitä analysoimaan tietoja verkkosivujen liikenteestä sekä parantamaan verkkosivustoa vastaamaan paremmin käyttäjien toiveita. Käytämme näitä tietoja vain tilastollisiin analysointitarkoituksiin. Sen jälkeen tiedot poistetaan kokonaan järjestelmästä.

Evästeet auttavat luomaan paremman sivuston, koska voimme seurata, mitä sivuja käyttäjät pitävät hyödyllisinä ja mitä eivät. Eväste ei anna meille pääsyä tietokoneellesi eikä paljasta sinusta mitään muita tietoja kuin ne, jotka olet itse antanut meille.

Voit hyväksyä tai hylätä evästeitä. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit yleensä halutessasi muuttaa selaimesi asetuksia hylkäämään evästeet. Tällöin et ehkä voi käyttää sivuston kaikkia ominaisuuksia.

Linkit toisiin sivustoihin

Sivustomme saattaa sisältää linkkejä muihin kiinnostaviin sivustoihin. Muista siirtyessäsi pois sivustostamme näiden linkkien kautta, että emme voi mitenkään vaikuttaa ulkoisiin sivustoihin. Sen vuoksi emme ole vastuussa kyseisillä sivustoilla antamiesi tietojen suojaamisesta ja yksityisyydestä. Kyseiset sivustot eivät myöskään sisälly tämän tietosuojalausunnon piiriin. Ole varovainen ja tutustu kyseisten sivustojen tietosuojalausuntoihin.

Henkilötietojesi hallinta

Emme myy, jaa tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellet ole antanut siihen lupaa, tai jos laki ei velvoita meitä tekemään niin. Saatamme käyttää henkilötietojasi lähettäessämme sinua mahdollisesti kiinnostavia kolmansien osapuolien mainoksia, jos olet antanut luvan siihen.

Jos epäilet, että tietomme sinusta ovat virheellisiä tai puutteellisia, kirjoita osoitteeseen marketing[at]medel.com tai lähetä mahdollisimman pian sähköpostia yllä mainittuun osoitteeseen. Korjaamme virheelliset tiedot pikaisesti.

Google Analytics

Tämä sivusto käyttää Google Analytics -ohjelmaa, joka on Google Inc. -yrityksen ("Google") tarjoama verkon analysointipalvelu. Google Analytics käyttää "evästeitä", jotka ovat tietokoneeseesi sijoitettuja tekstitiedostoja. Ne auttavat sivustoa analysoimaan, kuinka käyttäjät käyttävät sivustoa. Evästeen luomat, sivuston käyttöä koskevat tiedot (mukaan luettuna käyttäjän IP-osoite) siirretään Googlen Yhdysvalloissa sijaitseviin palvelimiin ja säilytetään siellä. Google käyttää näitä tietoja sivuston käytön arviointiin. Se laatii sivuston ylläpitäjille raportteja sivustokäyttäytymisestä sekä tarjoaa muita sivustokäyttäytymiseen ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Google saattaa myös siirtää nämä tiedot kolmansille osapuolille, jos laki vaatii tekemään niin, tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Google ei liitä IP-osoitettasi mihinkään muihin Googlen säilyttämiin tietoihin. Voit estää evästeiden käytön valitsemalla sopivat asetukset selaimestasi. Huomaa kuitenkin, että näin tehdessäsi et ehkä voi käyttää sivustojen kaikkia toimintoja. Kun käytät tätä sivustoa, annat Googlelle luvan käsitellä omia tietojasi edellä kuvatulla tavalla ja edellä mainittuja tarkoituksia varten.”


© 2017 MED-EL